Verhuur

Voor meting van totaal koolwaterstof (CxHY) in proces gassen zijn mobiele toestellen met verwarmde (Atex) meetgasleidingen ter beschikking.
Transporteerbare en semi permanente opstellingen (in een gesloten aanhanger) behoren tot onze standaard verhuur apparatuur voor het meten van VOC in emissie en proces.
Voorafgaand- en bij aflevering wordt het toestel getest, gekalibreerd met gecertificeerd ijkgas en ingesteld op de gewenste meetwaarden en applicatie.

Al onze verhuur toestellen worden geleverd met een (industriële) PC, automatische datalogging per dag, waterstof (generator) en ijkgas alsmede remote control voor bediening en ondersteuning op afstand.

Al onze FID's zijn gecertificeerde toestellen voor de emissie meting van koolwaterstoffen volgens EN 15267-2:2007, EN15267-3:2007, & QAL 1 zoals gedefinieerd in EN 14181: 2014.

Voor U als klant is het van belang te weten dat alleen gecertificeerde toestellen geschikt zijn voor het opstellen van een emissie meetrapport.

Mobiele opstelling in aanhanger voorzien van waterstofgenerator, Atex meetgasleidingen, Vlam barrière voor aanzuiging uit Atex zone, ventilatie, airco, verlichting (binnen en buiten)
FID in Flight case
Binnen opstelling, verwarmde meetgasleidingen (tot 200 graden) met intern verwarmd filter. Nul en brander lucht via ingebouwde katalysator.