Stappen plan voor FID Analyzers

Met onze ervaring is onderstaand plan ontwikkeld.
Dit plan zorgt ervoor dat wij Uw project kunnen managen zodat dat u zich kunt concentreren op uw core business.

Stap 1

Stap 2

Stap 3

Kennismaking & Intake;
Met als 1e doel het het verzamelen van de gegevens: Druk, temperatuur, gas samenstelling, relatieve vochtigheid, condensatie punten en Atex Zonering. (Opstelling en Aanzuiging)
Indien nodig wordt tijdelijk toestel een geplaatst met het te verwachten meetbereik in mg. Org C/Nm3 van het te meten gas.
Met deze gegevens wordt de meet installatie voor VOC (Volatile Organic Components) c.q. TOC (Total Organic Carbon) VOS (Vluchtige Organsiche Stoffen) ontworpen.

Projectmanagement en engineering;
Een probleem met koolwaterstoffen is niet iets waar u zich dagelijks mee bezig houdt. Toch moeten die problemen snel worden verholpen, simpelweg omdat de omgeving of overheid deze niet accepteert.
Als u besluit om een meet-installatie te laten plaatsen wilt u zeker weten dat dit snel en efficiënt gebeurt, en dat u hier zo min mogelijk hinder van ondervindt.
SK-Benelux BV en SK-Elektronik Gmbh functioneren als een verlengstuk van uw organisatie, en zijn de schakel tussen uw bedrijf en onze technici. Wij staan tot uw beschikking voor het beantwoorden van al uw vragen.

Uitvoering;
Wij koppelen uw meetprobleem aan de best mogelijke oplossing.
(BAT = best available technology).
Wat is de meest aantrekkelijke oplossing?
Na installatie volgt de in gebruikstelling en oplevering.
Vanaf het begin tot oplevering worden ook de vereiste documenten geproduceerd en besproken.